Målet er verdenseliten!
 
Team Danmark støtter mig - gør du?
 
Sponsor
Jeg går hele vejen. Det er der på ingen måder nogen tvivl om. Jeg har været så meget igennem nu både rent sportsligt, men også personligt, så jeg har udviklet så stærk en indre kerne, at jeg kender mig selv så godt, at nu er der kun en vej - og det er fremdad. 

Jeg søger sponsorer til alt fra nye løbesko til ny riffel. Derfor har jeg valgt at inddele sponsorer efter prisklasser afhængig af, hvad du har af muligheder. Kontakt mig på skyttencamilla@gmail.com for at høre nærmere 

Jeg går hele vejen. Men jeg har brug for din hjælp! Jeg elsker mit arbejde som lærervikar, fordi jeg får lov til at arbejde med unge mennesker, og jeg får lov til at gøre en forskel. Dette job vil jeg have resten af den tid, jeg studerer psykologi. Men jeg gør det ikke kun får fornøjelsens skyld. Jeg gør det også for at have råd til min sport. 

Hvad kan jeg tilbyde dig?

Du sidder måske nu og tænker, hvad du som sponsor får ud af et samarbejde med mig? 

Team building
Jeg kan stå for et anderledes event, som kan kombineres med en team building øvelse. Dette kan både lade sig gøre i Fredericia, Aarhus og Herning. 

Min markedsføringsværdi
Jeg er en del af Team Danmarks talentsatning, hvilket betyder at jeg er blandt de knap 50 atleter, som Team Danmark har udpeget tror på bliver en del af Verdensklasse eliten 2018-2020. Derved får jeg mere eksponering i bl.a. medierne end mange andre sportsgrene. Her kan jeg bl.a. nævne

- Forsiden af Jyllands Posten samt en dobbeltside inde i bladet
- Interview til TV2 Sporten, der blev vist efter de sene TV2 Nyheder
- TV-reklame for Team Danmark i samarbejde med Dansk Supermarked

Foredrag
Jeg har været igennem mange forfærdelige ting i mit ellers unge liv med bl.a. et hus, der er brændt ned, en far der dør i en tidlig alder m.v. Derved har jeg en utrolig stor livserfaring til trods, og jeg stiller derfor gerne op til et foredrag om motivation og hvordan det at se lyset igen efter nedtur. Nedtur er noget, vi alle kan relatere til, og jeg kan dreje det både så det kan hjælpe i en stor virksomhed, lille virksomhed eller måske endda i det private. 

Ambassadør for dit produkt
Er du i en virksomhed, hvor I til tider er på messer, kan jeg bruges som ambassadør. Bl.a. har jeg lige nu et samarbejde med Lasato Energy, hvor jeg tester deres energi armbånd for at se om det har nogen effekt på en koncentrationssport. Jeg står også gerne til rådighed for dit produkt. Og det er ligegyldigt om det drejer sig om noget, der henvender sig til personer eller andre virksomheder. 

Den lokale sponsor
Støt op om lokalsamfundet ved at støtte en atlet fra lokal samfundet og markedsfør dig på en anderledes måde.
Langt de fleste af os har prøvet at være udeboende og studerende, så derfor kender I godt til, at det er nødvendigt at få en have en vis indtægt. Det gælder også mig. Men jeg har også andre udgifter end det, der går til at leve for. Jeg bruger ca. 30.000 kr., om året i ammunition, og dertil kommer 10.000 kr., alene for at have lov til at være en del af talentsatningen i Dansk Skytte Union. Derudover er der udstyret, som langt henad vejen er nødvendigt for at kunne blive den bedste. "Hvis det her udstyr bare kan sikre mig ét point mere, er det alle pengene værd", hørte jeg engang en verdensklasse atlet sige, og jeg må indrømme, at han har jo ret. Der er flere grunde til at de dygtige skytter bliver bedre og bedre og pointsystemerne blev lavet om - og en af dem er at det forbedret udstyr gør det muligt at præstere bedre og bedre.


 
Foto: Rune Aarestrup Pedersen
Lav din egen hjemmeside med mono.net