Målet er verdenseliten!
 Trænere:

 
Daglig træner


Jesper Kring

Jesper står for min daglige træning, og hvis jeg ikke træner direkte med ham, ringer jeg til ham efter hver træning og evaluerer. Derudover laver han min daglige træningsplan. 

Jesper er derudover også tidligere landstræner for det danske juniorlandshold, men nu træner for det regionale talentcenter

 

Talenttræner

Mikkel Korneliusen

Hvor Jesper står for den daglige træning, så står Mikkel for det administrative fra Jesper og mig og videre op til Team Danmark. Derudover bruger jeg ham som taktisk træner på træningslejre med landsholdet. Jeg laver mine årsplaner og målsætninger med både Jesper og Mikkel
 

Landstræner
 
Enrico Friedemann

Jeg er ikke i direkte kontakt med Enrico i min daglige træning, da han står for elitegruppen, hvor jeg er i talentgruppen, men jeg bruger ham ofte, når vi er i udlandet og på træningslejre. 

 

 


                 Skytterne fra Talentcenter Region Syd i BPI
Jeg skyder på førsteholdet i BPI nær Fredericia. BPI er en klub, hvor alle kan være mere - store som små, nye som erfarne, hyggeskytter som elitære sportsskytter. Den udvikling jeg har nået kan jeg sætte en stor tak til BPI for. Med de i forvejen dygtige skytter, der træner derude, den professionelle - dog hyggelige ledelse samt fantastiske træningsforhold, har jeg udviklet mig mere end forventet. Jeg har skudt siden jeg var 8 år, hvor jeg startede som alle mulige andre børn med et sæt skiver, en lånt riffel i foreningen og en æske patroner. 
Jeg er stolt af at være en del af BPIs hold, og det er bl.a. også derfor jeg stadig skyder for klubben til trods for at jeg er flyttet til Aarhus, og derved har knap 80 km til klubben. 


BPI har en meget seriøs tilgang, og man kan tydeligt mærke, at klubben i mange år har opfostret eliteatleter. Det er bl.a. også defor at en stor del af talentcenteret skytter kommer langvejs fra. 


BPI gør sig gældende både under DGI Skydning og under Dansk Skytte Union. 

Når gnist bliver til gejst
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net