Målet er verdenseliten!
 
 
Det kræver hårdt arbejde
Det handler om hårdt arbejde. Hard work beat talent when talent doens't work hard. Jeg har aldrig set mig selv som værende ekstraordinært talentfyldt, men jeg arbejder hårdt. Jeg står gerne tidligt op for at tage ud og træne - og det gælder både hverdage og weekender samt når det er -10 grader eller +30. Men det er vel en selvfølge for alle, der har et mål om at komme til OL. 

Fordi for mig, er der ikke blot tale om en drøm - nej, OL er for mig et mål. Og det bliver opfyldt. August 2020 går jeg åbningsceremonien i Tokyo. 

Jeg har været nede og vende, og nu er jeg klar til at blive bedre end de bedste. Jeg er kommet godt igang med mit studie, og den lille stemme, der sagde til mig tilbage i 2010, da jeg lavede denne hjemmeside, er blevet stærkere og stærkere. 


For at jeg kan opnå mine mål, skal der som sagt hårdt arbejde til. Men det er ikke nok at bruge de her mange timer ude på skydebanen. Der skal også laves fysisk træning, men for mig er det vigtigste nærmest at have overblikket. At have den røde tråd. Jeg skal hele tiden kunne se, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Det er også en af mine forcer på skydebanen, at jeg forstår, hvad der skal til for at skyde en god skydning. Det har også gjort at det nogen gange har taget lidt længere tid, men når koden knækker helt, så bliver jeg stærkere end dem alle sammen. 


Jeg har indtil videre deltaget til tre Europa Mesterskaber og et Universitets Verdensmesterskab, hvor resultaterne har været under niveau, men jeg har til gengæld præsteret til andre store konkurrencer. Jeg arbejder rigtig meget med at få bugt med de ydre påvirkninger, der kommer, når jeg står til et udenlansk mesterskab, så jeg kan blive bedre til at lukke mig inde og opbygge et flow. Det håber jeg bl.a. også mit psykologi studie kan hjælpe mig med. 
 
Lav din egen hjemmeside med mono.net