Målet er verdenseliten!
 

Herunder har jeg skrevet om dag 4, der var konkurrence dagen, men til venstre vil du se en menu, hvor der kan læses om de andre dage her til EM i Serbien

EM Beograd

Dag 4 - onsdag d. 3. august

KONKURRENCE DAGEN!
Jeg var klar og parat til at skyde, og var på banen kl. 9 - i god tid inden min skydning, så jeg gik over og hentede mine ting og fik lidt at spise (igen) og med musik i ørerne var jeg egentlig klar til at give den gas. Det sidste Enrico (landstræneren) siger til mig inden jeg går i gang er "husk dit tempo ikke bliver for højt og "viel spass"". Og jeg var så klar til at give den gas og nyde det, men i de liggende var der ikke så meget der ville, som jeg selv ville, hvilket gav nogle underlige skud. Bl.a var lyset en større udfordring end jeg havde regnet med. Jeg lærte på den hårde måde (og på et uheldigt tidspunkt) at lys, der ændrer sig drastisk kan flytte et skud fra en 10'er til enten en høj eller lav dårlig 9'er... Videre til de stående, som jeg ved, jeg kan skyde godt i. I DK har jeg både til træning og konkurrence skudt både 98-99- og 100-serier, men vejret gav mig mange afbrydelser, og jeg kunne ikke holde min aggresive rytme og fik derved en masse 9,9'ere og 9,8'ere som i konkurrencer desværre tæller lige så lidt som en 9,0.
De sidste var de knælende, som jeg har haft nogle problemer med over en del af sæsonen, men som her på det sidste er kommet til at køre igen. Riflen stod så bare overhovedet ikke stille hernede, og der måtte næsten 45 prøveskud til før jeg egentlig følte mig klar til at gå i gang med de gældende, som heller ikke her levede op til vanligt niveau, men som må siges at være det, der har været tættest på af de 3 stillinger. Jeg endte på 563 point, og som nr. 38.
En hård EM-debut, men en lærerig én, og jeg må indrømme at det har givet en masse blod på tanden til at komme hjem og arbejde mere taktik end teknik, da jeg ved, at sidstnævnte har jeg styr på, men det var taktikken og vejrforholdende, som løb om hjørner med mig.

Efter min skydning brugte jeg dagen sammen med Stine Nielsen og Jonas Hansen ude på banen, og hvor vi tog en bus derfra kl. 17. Da vi kom tilbage efter næsten en times kørsel skulle der handles ind og ned og spises med alle de andre skytter.

Skrevet d. 3. august 2011

Frustration over træningen...

Frustration over træningen inden konkurrencen

 
Lav din egen hjemmeside med mono.net